Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gürücü görmek

Rüyada gürücü görmek

Rüyada gürücü görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada gürücü gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada kendi saçını gür görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, mirasa, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçları gürleşmiş görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına alamet eder.

Rüyada saç gürmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçları gür görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına alamet eder.

Rüyada et gürmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet eder.

Rüyada saçı gür görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gür ses duymak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının gürleştiğini görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments