Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gurka yatan tavuk görmek

Rüyada gurka yatan tavuk görmek

Rüyada gurka yatan tavuk görmek dertlerin dermanının bulunacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, büyük borçlar alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gurka yatan tavuk gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir, farklı kültürlerden kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada gurka yatan tavuk görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, sorunların kalmayacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada gurk tavuk görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gurk görmek hep dua edeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalettir.

Rüyada yere yattığını görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, sarsılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments