Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gurk görmek

Rüyada gurk görmek

Rüyada gurk görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gurk gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmelerine fırsat tanımayın.

Rüyada gurk görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gurk tavuk görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada gurka yatan tavuk görmek aile saadetinin de artacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments