Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gurk tavuk görmek

Rüyada gurk tavuk görmek

Rüyada gurk tavuk görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yükünün azalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gurk tavuk gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Rüyada gurka yatan tavuk görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gurk tavuk görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek canını sıkılacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalet eder.

Rüyada gurk görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada cibili tavuk görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk tırnağı görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işarettir.

Rüyada tavuk dürüm görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Rüyada tavuktan kaçmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments