Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere yattığını görmek

Rüyada yere yattığını görmek

Rüyada yere yattığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada yere yattığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Rüyada yere yattığını görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, lüks şekilde yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yer yatağında yattığını görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatacak yer bulamamak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere yatarak ağlamak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet etmektedir.

Rüyada yatacak yer aramak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada yatarak ağlamak rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulur.

Rüyada köpekle yattığını görmek sıkıntılar son bulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin hastaneye yattığını görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments