Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cibili tavuk görmek

Rüyada cibili tavuk görmek

Rüyada cibili tavuk görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cibili tavuk gördüyseniz:

  • Maddi kazanç getirecek konulara öncelik tanınması gerekiyor.

Rüyada cibili tavuk görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde ciban görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, ticaretin büyüyeceğine, rakiplerini yeneceğine delalettir.

Rüyada kırmızı cipe binmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yokluğun biteceğine inanılır.

Rüyada vücutta ciban görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret eder.

Rüyada cip görmek huzurlu günlerin biteceğine, başarılarının sürekli olacağına, hem de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda ciban görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk bağırsağı görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk boğmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments