Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk tırnağı görmek

Rüyada tavuk tırnağı görmek

Rüyada tavuk tırnağı görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk tırnağı gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Rüyada tavuk tırnağı görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına tabir olunur.

Rüyada tırnakta beyaz oje görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına inanılır.

Rüyada ölünün tırnak kesmek ön planda kalmayı sağlayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, günahlarına tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı çıkmak yeni kişilerle tanışacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak kestiğini görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağına oje görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağını derin kesmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında tırnak görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments