Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür akan dere görmek

Rüyada gür akan dere görmek

Rüyada gür akan dere görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, büyük özgüven kazanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada gür akan dere gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Rüyada gür akan dere görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sorunlarını gidereceğine yorulur.

Rüyada gür akan su görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saçların gür olduğunu görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini gür saçlı görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına inanılır.

Rüyada saçının gürleştiğini görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, elinin sıkışacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalettir.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada yumurta gürmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, güzel bir evliliğe inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments