Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere düşüp kalkmak

Rüyada yere düşüp kalkmak

Rüyada yere düşüp kalkmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada yere düşüp kalkmak gördüyseniz:

  • İhmalkarlığınız maddi kayıplara neden olabileceği gibi olası kazançları kaçırmanızla da sonuçlanabilir.

Rüyada yere düşüp kalkmak hayırlı bir yuva kurulacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere düşmek ve kalkmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada düşüp tekrar kalkmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, haksızlığa uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşüp kalkmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düştükten sonra kalkmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada düşüp sonra kalkmak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine inanılır.

Rüyada düştüğü yerden kalkmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments