Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin suya düştüğünü görmek

Rüyada güneşin suya düştüğünü görmek

Rüyada güneşin suya düştüğünü görmek insanlarla arasının iyi olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, evindeki huzurun bozulacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızı yürürlüğe koymak için dahiyane fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada güneşin suya düştüğünü görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işsiz ise işe gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada güneşin düştüğünü görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hastalıkların biteceğine yorulur.

Rüyada güneşin yere düştügünü görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Rüyada bebeğinin suya düştüğünü görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini suya düştüğünü görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, ileride saygın bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yükseldikçe yükseleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments