Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı yere düşürmek

Rüyada kuranı yere düşürmek

Rüyada kuranı yere düşürmek eksik olan yanının tamamlayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı yere düşürmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız seçimler, aldığınız kararlar ya da devam ettiğiniz yollar akıllı olmaktan çok uzakta duruyor olabilir.

Rüyada kuranı kerimi yere düşürmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet eder.

Rüyada kuranın yere düştüğünü görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerimin yere düştüğünü görmek arif kimselerden sayılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada kuranı yere düşürmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuranı yere atmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet eder.

Rüyada kuran okunan yere gitmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerim yere atmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı yere koymak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments