Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada gece güneşin doğduğunu gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya istikrarsız kişiler nedeniyle işlerinizi ihmal etmeyin.

Rüyada güneşin gece doğduğunu görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin eve doğduğunu görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin üstüne doğduğunu görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada güneşin doğduğunu görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, maddi güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek işlerinin azalacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve güneş doğduğunu görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments