Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin doğduğunu görmek

Rüyada güneşin doğduğunu görmek

Rüyada güneşin doğduğunu görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, hayallerinin söneceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına delalettir.

Rüyada güneşin doğduğunu gördüyseniz:

  • Sabrınız azaldığında öfkenizin artmasını engelleyemiyorsunuz.

Rüyada güneşin eve doğduğunu görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşin üzerine doğduğunu görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine yorulur.

Rüyada üzerine güneş doğmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet eder.

Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine alamet eder.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek rütbe alacağına, başarılarının artacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eve güneş doğduğunu görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments