Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş lekesi görmek

Rüyada güneş lekesi görmek

Rüyada güneş lekesi görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada güneş lekesi gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işarettir.

Rüyada güneş lekeleri görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, para kazanmaya başlayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine yorulur.

Rüyada güneş lekesi görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ümitlerinin son bulacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta leke görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada çilek lekesi görmek geleceğinin parlak olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, iş öğreneceğine alamet eder.

Rüyada yüzde lekeler görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments