Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş lekeleri görmek

Rüyada güneş lekeleri görmek

Rüyada güneş lekeleri görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ticaretinin hızlanacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada güneş lekeleri gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada güneş lekesi görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, beden sağlığının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek başarılı olacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş lekeleri görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lekeli bez görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz lekesi görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada lekeli elbise görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kurulu düzeninin olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments