Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurlu gün görmek

Rüyada yağmurlu gün görmek

Rüyada yağmurlu gün görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye yorulur.

Rüyada yağmurlu gün gördüyseniz:

  • Bir rekabet ortamı ya da mücadele gerektiren bir durum yeni arkadaşlık ilişkilerine ya da yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayacak bir fırsata olanak tanıyabilir.

Rüyada yağmurlu gün görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gün doğumunu görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada güneşli gün görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini her gün görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, işlerinin yarım kalacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gün yapmak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski günleri görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada günleri karıştırmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işaret eder.

Rüyada sayılı gün görmek geniş geniş yaşayacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments