Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günes tutulmasını görmek

Rüyada günes tutulmasını görmek

Rüyada günes tutulmasını görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kendisine şifa olacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günes tutulmasını gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumların çözümü için yepyeni yaklaşımlar gerekiyor.

Rüyada günes tutulmasını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mehmet günsürü görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşli gün görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada görülen kişiyi ertesi gün görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada gün doğumunu görmek rahat bir hayata başlayacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah için gün almak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, güzel ameller işleyeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret eder.

Rüyada gün batımını görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, sevap işleyeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gün yapmak doğru kararların alınacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments