Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gün öncesini görmek

Rüyada bir gün öncesini görmek

Rüyada bir gün öncesini görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, onları koruyup kollayacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet eder.

Rüyada bir gün öncesini gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Rüyada bir gün öncesini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada gün saymak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurlu gün görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine tabir olunur.

Rüyada gün doğumu görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada görülen kişiyi ertesi gün görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine yorulur.

Rüyada gün doğumunu görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada birini her gün görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada gün batımı izlemek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments