Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarih gün görmek

Rüyada tarih gün görmek

Rüyada tarih gün görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, gelişmelerin olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada tarih gün gördüyseniz:

  • O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın.

Rüyada tarih gün görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakamlı tarih görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük içinde tarih görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet eder.

Rüyada tarih söylemek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada tarih ve saat görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada tarih öğretmeni görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi tarih görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarih sınavına girmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments