Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir gün görmek

Rüyada güzel bir gün görmek

Rüyada güzel bir gün görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işarettir.

Rüyada güzel bir gün gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Rüyada güzel bir gün görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gün sayısı görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, maddi zararını karşılayacağına alamet eder.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına tabir olunur.

Rüyada günbatımı görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, resmi bir göreve getirileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalettir.

Rüyada gün görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, borca batacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet eder.

Rüyada gün doğumu görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada karlı bir gün görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments