Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mehmet günsürü görmek

Rüyada mehmet günsürü görmek

Rüyada mehmet günsürü görmek özel muamele göreceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kötü gününden de geri duracağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, imkanlarının artacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mehmet günsürü gördüyseniz:

  • Bazı konularda frene basmak veya bazı konuları ısrarla zorlamaktan vazgeçmek zor olsa da, denemeniz gerekiyor.

Rüyada günbatımı görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada gün saymak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada birini her gün görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Rüyada gün doğumunu görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir gün görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada gün yapmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada belirli bir gün görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarih gün görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments