Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada gözlük takan birini görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gözlük takan birini görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına inanılır.

Rüyada gözlük takan biri görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına rivayet eder.

Rüyada altın takan kadın görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada altın takan erkek görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada küpe takan erkek görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük takan birini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, hasret gidereceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments