Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ferahlığa çıkılacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, onların önüne geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada güneş gözlüğünü kaybetmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü satın aldığını görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlük almak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işaret eder.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada güneş gözlüğü takmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çirkin sözler işitileceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments