Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğü denemek

Rüyada güneş gözlüğü denemek

Rüyada güneş gözlüğü denemek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işarettir.

Rüyada güneş gözlüğü denemek gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Rüyada güneş gözlüğü denemek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük denemek yaşam standartlarının yükseleceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, isyan edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü takmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments