Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük denemek

Rüyada gözlük denemek

Rüyada gözlük denemek gün günden daha da kötüye gideceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına alamet eder.

Rüyada gözlük denemek gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada gözlük denemek yaşanan bütün sorunların biteceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, güçlendikçe güçleneceğine inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü denemek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kot denemek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Rüyada kıyafetler denemek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine inanılır.

Rüyada gelinlik denemek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada yeni ayakkabı denemek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni pantolon denemek kısmetlerinden olacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceket denemek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments