Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gün yapmak

Rüyada gün yapmak

Rüyada gün yapmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gün yapmak gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada gün yapmak önüne pek çok imkan sunulacağına, zarar göreceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Rüyada mehmet günsürü görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gün doğumunu görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir gün görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gün batımı izlemek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada günleri karıştırmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, işlerinin hızlanacağına işarettir.

Rüyada bir gün öncesini görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada günleri görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments