Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gün batımı izlemek

Rüyada gün batımı izlemek

Rüyada gün batımı izlemek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, işveren koltuğunda oturacağına, başarısının yükseleceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada gün batımı izlemek gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin veya işlerinizin istendiği şekilde ilerleyebilmesi için gerekli değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada gün batımı izlemek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gün batımını görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Rüyada güneşin batışını izlemek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, bekârlığına da veda edeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada güneş batışını izlemek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikah için gün almak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada geçmiş günleri görmek üzeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarih gün görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işarettir.

Rüyada bir gün öncesini görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments