Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gün doğumunu görmek

Rüyada gün doğumunu görmek

Rüyada gün doğumunu görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gün doğumunu gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle iş birlikleri yapabilir, alışılmadık yerleri ziyaret edebilir veya ilginç kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Rüyada gün doğumu görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gün doğumunu görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, başarısız olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini her gün görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza rivayet eder.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işarettir.

Rüyada günleri görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada günleri saymak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada gün batımını görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada güzel bir gün görmek elinin döneceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments