Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günleri karıştırmak

Rüyada günleri karıştırmak

Rüyada günleri karıştırmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günleri karıştırmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar gelecek açılımlarını çeşitlendirebilir.

Rüyada günleri karıştırmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek hem yıpranacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada gün batımını görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada mehmet günsürü görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine işarettir.

Rüyada günleri görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gün doğumunu görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sayılı gün görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments