Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzük takmak

Rüyada gümüş yüzük takmak

Rüyada gümüş yüzük takmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, esenlik içinde olacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda olmanız veya idealist yaklaşımlarınız olası maddi kazanımlara zarar verebilir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın gümüş yüzük takmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük takmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak sıkıntılarının son bulacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, anne baba duaları alınacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments