Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzükler bulmak

Rüyada gümüş yüzükler bulmak

Rüyada gümüş yüzükler bulmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada gümüş yüzükler bulmak gördüyseniz:

  • Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Rüyada gümüş yüzükler bulmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, aşının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzük bulmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına delalettir.

Rüyada suda gümüş bulmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada gümüş bulmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada gümüş saat bulmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada gümüş takı bulmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yerde gümüş bulmak önemli bir şahsiyet olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, hastalıklarının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments