Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş nişan yüzüğü görmek

Rüyada gümüş nişan yüzüğü görmek

Rüyada gümüş nişan yüzüğü görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, aç kalacağına işarettir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü görmek ün salacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, nimet ve berekete ereceğine yorulur.

Rüyada iki gümüş yüzük görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hayırlı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş yüzük almak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak iç dünyasının zenginleşeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, bunun farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kurulu düzeni olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments