Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzük almak

Rüyada gümüş yüzük almak

Rüyada gümüş yüzük almak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, işlerinin duracağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzük almak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük toplamak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak dinden çıkacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük hediye almak yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments