Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki gümüş yüzük görmek

Rüyada iki gümüş yüzük görmek

Rüyada iki gümüş yüzük görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iki gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada gümüş yüzük bozdurmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki gümüş yüzük görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada birinden gümüş yüzük almak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, borcunun da hafifleyeceğine, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada gümüş yüzük satın almak çalışmalarının yarıda kalacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve gümüş yüzük görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments