Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük makas görmek

Rüyada küçük makas görmek

Rüyada küçük makas görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerin bozulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, yüksek diploma alacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük makas gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Rüyada küçük makas görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, adından konuşulur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzı açık makas görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine makas vermek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalet eder.

Rüyada açık makas görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tırnak makası bulmak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada makası görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada birden fazla makas görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, işinden ekmeğinden olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments