Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kemer görmek

Rüyada gümüş kemer görmek

Rüyada gümüş kemer görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş kemer gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Rüyada gümüş kemer görmek gözyaşlarının dineceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi kemer görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kemerinin koptuğunu görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, dünya malına kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kemerle dövüldüğünü görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kemer görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kemerle adam dövmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kalın kemer görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada eski kemer görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments