Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet kapısı görmek

Rüyada cennet kapısı görmek

Rüyada cennet kapısı görmek hayırlı haberler alacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına alamet eder.

Rüyada cennet kapısı gördüyseniz:

  • Özel problemleriniz ne yapıp yapamayacağınızı belirliyor olabilir.

Rüyada cennet kapısından girmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada cennet kapısını açmak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Rüyada cennet kapısı görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennet cehennem kapısını görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cennet ve cehennem kapısı görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennetin kapısını görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, masrafların altında kalacağına, başarıların artacağına inanılır.

Rüyada cennetin kapılarını görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments