Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve sarı gül görmek

Rüyada beyaz ve sarı gül görmek

Rüyada beyaz ve sarı gül görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kötü halin son bulacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, alım gücünün artmasına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve sarı gül gördüyseniz:

  • Evdeki durumları nasıl idare ettiğinize dikkat edin.

Rüyada sarı ve beyaz gül görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, adının fesada karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve sarı gül görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı beyaz gül görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sarı gül aldığını görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sarı ve kırmızı gül görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, sabrını zorlayacağına yorulur.

Rüyada sarı ve pembe gül görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden sarı gül almak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı pembe gül görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments