Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yapraklı gül görmek

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil yapraklı gül gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek endişelerinden kurtulacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül yaprağı dökmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pembe gül yaprakları görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, rahatının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül yaprağı yemek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalettir.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül yaprağı görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, evine bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül yaprağı görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına yorulur.

Rüyada pembe gül yaprağı görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments