Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül sulamak

Rüyada gül sulamak

Rüyada gül sulamak kötü gidişe dur denileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kendine döneceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül sulamak gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Rüyada gül fidanı sulamak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına tabir olunur.

Rüyada gül sulamak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül bahçesi sulamak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada gül ağacı sulamak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada orman sulamak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla toprak sulamak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, insan sevindireceğine delalettir.

Rüyada tarla suladığını görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sebze sulamak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments