Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül bahçesi sulamak

Rüyada gül bahçesi sulamak

Rüyada gül bahçesi sulamak sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül bahçesi sulamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki fikir değişikliğinizi onaylamayabilirler.

Rüyada gül bahçesi sulamak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, olumsuz haberler alacağına delalettir.

Rüyada başkasının bahçesini sulamak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçe sulamak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada meyve bahçesi sulamak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, neşesine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine inanılır.

Rüyada bahçede çiçek sulamak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla bahçe sulamak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçe suladığını görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments