Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze sulamak

Rüyada sebze sulamak

Rüyada sebze sulamak işle ilgili inzivaya çekileceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalettir.

Rüyada sebze sulamak gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Rüyada sebze sulamak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sebze tarlası sulamak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sebze bahçesi sulamak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Rüyada manavdan sebze almak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet eder.

Rüyada boş sebze kasası görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada sebze toplamak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada sebze dolu kamyon görmek mesleğine dört elle sarılacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada meyve sebze satmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments