Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül reçeli görmek

Rüyada gül reçeli görmek

Rüyada gül reçeli görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, kurulu düzeni olacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada gül reçeli gördüyseniz:

  • Hemen öz yetiniz olan ikna gücünüzü kullanın.

Rüyada gül reçeli görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan reçeli görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına inanılır.

Rüyada nar reçeli yemek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada nar reçeli görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kivi reçeli görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bal ve reçel görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabak reçeli yapmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada reçel yapmak büyük bir proje ortaya koyacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments