Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak reçeli yapmak

Rüyada kabak reçeli yapmak

Rüyada kabak reçeli yapmak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada kabak reçeli yapmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Rüyada kabak reçeli yapmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işarettir.

Rüyada kabak reçeli görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Rüyada kabak reçeli yemek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dut reçeli yapmak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada çilek reçel yapmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada kayısı reçeli yapmak işlerini yoluna koymayı başaracağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada reçel yapmak ona kol kanat gereceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine inanılır.

Rüyada elma reçeli yapmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments