Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan reçeli görmek

Rüyada patlıcan reçeli görmek

Rüyada patlıcan reçeli görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, geçim derdinin son bulacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan reçeli gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin.

Rüyada patlıcan reçeli görmek planların tutmayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayısı reçeli yemek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen reçeli görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada çilek reçeli pişirmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına inanılır.

Rüyada kayısı reçeli görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada armut reçeli görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulur.

Rüyada reçel yediğini görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hatalarını düzelteceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada reçel ikram etmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments