Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar reçeli görmek

Rüyada nar reçeli görmek

Rüyada nar reçeli görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ailesini de mutlu edeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada nar reçeli gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin.

Rüyada nar reçeli yemek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar reçeli görmek işlerinin ters gideceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma reçeli yemek zor bir dönem geçirileceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve reçeli görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahududu reçeli yemek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada incir reçeli yedirmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine inanılır.

Rüyada kızılcık reçeli görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir reçeli görmek keyfin kaçacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments