Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel yapmak

Rüyada reçel yapmak

Rüyada reçel yapmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, işine dört elle sarılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına yorulur.

Rüyada reçel yapmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı yenilikler yapmanız ya da iş hayatınızı ilgilendiren şansları destekleyecek adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada dut reçeli yapmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada reçel yapmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabak reçeli yapmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayısı reçeli yapmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada vişne reçeli yapmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet eder.

Rüyada çilek reçel yapmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada elma reçeli yapmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerinin de rast gideceğine alamet eder.

Rüyada limon reçeli görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, stresten uzaklaşacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments