Rüyada karanlıkta koşturmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, üzerinde kafa yoracağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.
Rüyada karanlıkta merdivenden inmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet etmektedir.
Rüyada karanlık bir yolda yürümek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, erken evlilik yapacağına inanılır.
Rüyada karanlık tünelden geçmek yardımının olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.
Rüyada karanlık gece görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalettir.
Rüyada karanlıktan korktuğunu görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işarettir.
Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek yaşamdan istediklerini alacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.
Rüyada karanlıkta göz görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet eder.
Rüyada her tarafı karanlık görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Ehl-i Tabir) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Ehl-i Tabir) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.