Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her tarafı karanlık görmek

Rüyada her tarafı karanlık görmek

Rüyada her tarafı karanlık görmek işlerinde yenilikler yapacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, her şeyin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada her tarafı karanlık gördüyseniz:

  • Aşk ilişkinizle ilgili bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada her tarafı karanlık görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada her tarafın yıkıldığını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada her tarafın yandığını görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her tarafı beyaz görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalet eder.

Rüyada her tarafın su olduğunu görmek işlerin yoluna gideceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada her taraf kar görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada her tarafta su görmek çektiği yokluğun unutulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Rüyada her tarafı kar görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments