Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta göz görmek

Rüyada karanlıkta göz görmek

Rüyada karanlıkta göz görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, doğru kararların alınacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta göz gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı veya mücadele edeceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada karanlıkta göz görmek zararların üst üste geleceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada karanlık merdiven görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, dünya malı elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıktan kurtulmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada karanlık vadi görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ticarette şansının düşeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerden çıkmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada karanlık deniz görmek kazançlı işler yapacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıklar içinde kalmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments